Asociatia de Fotbal Telenesti – prima etapa a turneului

Asociatia de Fotbal Telenesti la data de 28.02.2016 a petrecut prima etapa a turneului la mini fotbal consacrat zilei de 2 martie, zi de doliu participantilor la conflictul armat pentru integritatea si independenta Republicii Moldova, din primavera-vara anului 1992, unde au participat 22 de echipe din primariile, organizatiile si intreprinderile r.Telenesti.
La data de 06.03.2016, pe terenul de mini fotbal din s.Tirsitei r.Telenesti s-a petrecut etapa finala a turneului, unde au participat echipele din primariile Tirsitei, Inesti, Ciulucani si “Crisoldan” SRL Telenesti.
Detinatoarea cupei turneului a devenit echipa SRL”Crisoldan” Telenesti, locul II a ocupat echipa primariei Inesti si respectiv locul III a ocupat echipa primariei Ciulucani.
Toate echipele participante la etapa finala au fost mentionate cu cupe, medalii, premii banesti, cadouri de pret.
La festivitatea finala au participat prisedintele ARF Telenesti Igor Legaci, seful SCTS Telenesti Pavel Casian, seful IP Telenesti colonel de politie Furtuna Ion, participanti la conflictul arma din Transnistria si rudele celor cazuti in acest conflict.